Munkatársaink


Prima Attila Cégvezető


Tevékenységünk célja a vállalat minél gazdaságosabb, minél nagyob profitot eredményező működtetése. Ennek érdekében elemezzük az aktuális, illetve várható piaci helyzetet, igyekeszünk az emberi erőforrások minél optimálisabb kihasználására, biztosítjuk az áruszállításhoz szükséges forrásokat.

Elérhetőségem

Tel: +36-30-862-4918
Email: ateetrans@gmail.com


Dr Balogh Teréz


Vezetőség, Számlázás, Fuvarszervezés

Tel: +3630-354-8773
Email: office.ateetrans@gmail.comPrima Bernadett


Számlázás, adminisztráció

Tel: +3630-791-0976
Email: office.ateetrans@gmail.comGiber László


Fuvarszervezés

Tel: +3630-831-3482
Email: sped.ateetrans@gmail.comReszegi Sándor


Fuvarszervezés

Tel: +3670-207-6036
Email: sped.ateetrans@gmail.com

Munkatársainkról röviden

 

Cégfilozófiánk középpontjában az ügyfelek igényeit szem előtt tartó minőségi szolgáltatás áll. Lényeges, hogy munkatársaink ismerik, magukénak vallják és betartják a minőségirányítási rendszer követelményeit, és munkavégzésük során a minőségi szemlélet a meghatározó. Fontosnak tartjuk alkalmazottaink, gépkocsivezetőink kulturált megjelenését, valamennyien ebben a szellemben képviselik cégünket, illetve partnereinket. Célunk, hogy szolgáltatásaink folyamatos bővítésével és technikai hátterünk modernizálásával magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek a logisztika és a közraktározás területén.
Eredményeink záloga a rugalmas, részletekre is nagy gondot fordító munkavégzés, minőségi szolgáltatások nyújtása valamint munkatársaink képzettsége, elkötelezettsége, dinamizmusa.

Különösen fontos területe a minőségi szolgáltatás nyújtásának az időbeni teljesítés. Felkészült szakembergárdánk folyamatosan azon munkálkodik, hogy a fuvarfeladatok külső körülményeket is figyelembe véve, időben legyenek teljesítve.

Munkatársaink nem csak a megszokott sablonokban gondolkodnak, hanem kreatív ötleteikkel minden problémára igyekeznek megoldást kínálni.